COAST DENIA

BULLS IN LA XARA

STATUE FOR CLIMATE DENIA

FRIDAY MARKET DENIA

LAS FALLAS DENIA

LAS FALLAS DENIA

Prima muzikanten, die op hun Europese zomertournee natuurlijk ook Spanje aandoen. Maar ook zijn er nogal wat oudere jazzmuzikanten actief, vooral in de wekelijkse Jam Sessions, die op flink wat plaatsen elke week volle (café)zaaltjes trekken. Oudere muzikanten betekent in veel gevallen dat je lekker kunt mee knikken, vingerklikken maar ook kunt dansen en dat allemaal mogelijk op bekende classics van o.a. Miles Davis, Chet Baker, Paul Desmond, Charley Mulligan, Ben Webster, Louis Armstrong en natuurlijk Ella Fitzgerald en de andere Great Jazzladies.

Maar ook zijn er avonden met een volle orkestbezetting, die zich geweldig en goed hadden ingeleefd in de muziek van Glenn Miller, Woody Herman en Stan Kenton. Combineer dat met een groot enthousiasme van de professionele, maar ook van de goed geschoolde amateur en je heb meestal een topavond met vrolijk makende lekkere muziek.