COAST DENIA

BULLS IN LA XARA

STATUE FOR CLIMATE DENIA

FRIDAY MARKET DENIA

LAS FALLAS DENIA

LAS FALLAS DENIA

Wandelpromenade haven Denia ingewijd

  1. DENIA – De haven van Denia is langzaam maar zeker aan het veranderen in een toeristische trekpleister op zichzelf.De haven werd in de afgelopen jaren uitgebreid met een groot havengebouw waar de veerboten aankomen en waar enkele winkels en horecazaken gevestigd zijn. Sinds afgelopen week is daar ook een boulevard bijgekomen, de Paseo del Moll de Ribera, die werd ingewijd door de president van de Generalidad Valenciana, Ximo Puig. Het volgende project is het repareren van het zuidelijke deel van de haven en daarna moet geprobeerd worden om de haven en het centrum meer in elkaar te verbinden, zodat de toerist van het centrum naar de haven loopt en omgekeerd. Nu zijn het nog te veel twee gescheiden werelden.image

 

 

 

 

 

 

 

.

.