Gastenhuis te huur Costa Blanca

Vakantie Costa Blanca

G2.

 

Wil je er na de feestdagen even tussenuit, lekker relaxen en genieten van het zonnetje. zwembad en het strand, dan is ons vakantiehuis een perfecte optie. Tot en met Pasen is het nog vrij en te huur.

Het is een vakantiewoning met authentieke Spaanse elementen, landelijk en privé gelegen. Het is te huur voor max. 4 personen en bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden afstand van het Spaanse havenstadje Denia. Vooral in de weekenden is het hier gezellig druk. Met in deze tijd een gemiddelde temperatuur van 19 graden, vermaakt iedereen zich hier buiten op de terrasjes en bij de vele gezellige restaurants, bars en wekelijkse markten. Hier kan je nog  genieten van een ontbijtje van €3,75 en een 3 gangen menu vanaf €9,00!!

Het gastenverblijf heeft 2 slaapkamers, 1 met masterbed en de andere kamer heeft twee 1-persersoons bedden, een volledig ingerichte keuken, een zitgedeelte met televisie, een eet-gedeelte en een badkamer. Eventueel 1of 2 kinderbedjes zijn erbij te plaatsen. Gebruik van een wasmachine is mogelijk. Het terras heeft heerlijke comfortabele ligbedden.
Prijs is €90 per nacht.
Nu voor vroegboekers een aanbieding:
Een weekend voor geen €270 maar €230.
Een week van €630 nu voor €450.
Eindschoonmaak €95.
Vliegen kun je op de luchthavens, Valencia en Alicante, wat ongeveer een uurtje rijden van ons huis ligt.
Kijk op deze website voor meer foto’s en/of informatie: www.mariposadenia.com
We heten jullie graag van harte welkom, Maria en Robert.

G4